SELEKTOR CRNE GORE RAZOČARAN! Radulović OBJASNIO šta je ODLUČILO pobednika!

Autor:

Sport

17.10.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović čestitao je reprezentaciji Srbije na pobedi, a posebno je čestitao svojim fudbalerima nakon partije u kojoj su, kako je naglasio, pružili maksimum.

SELEKTOR CRNE GORE RAZOČARAN! Radulović OBJASNIO šta je ODLUČILO pobednika!

Foto: Starsport

Srbija je pobedila "hrabre sokolove" rezultatom 3:1 na Marakani i svela na teoriju šanse da se u poslednja dva kola plasira na Evropsko prvenstvo. Do 17 minuta pre kraja gosti su imali aktivnih 1:1, odgovarao im je i bod, ali nisu izdržali…

Svestan je toga bio i selektor gostiju Miodrag Radulović, koji je sumirao dešavanja na terenu:

- Ono što smo obečali to smo ispunili, dali smo maksimum. Imali smo odlično prvo poluvreme, uprkos problemima, povredi Vukčevića koji je morao da izađe. U nastavku smo do 73. minuta imali kontrolu, a onda ste videli, Srbija je ekipa sa ekstra individualnim kvalitetom, slomili su nas na sličan način kao u Podgorici. Momcima ne zameram ništa, šteta što smo treći gol primili odmah, jurnuli smo u napad. Čestitam Srbiji na pobedi - rekao je Radulović po završetku meča.

Foto: Starsport

 

Crnogorski selektor napominje da je njegov tim surovo kažnjen, zbog pada koncentracije u 73. minutu.

- Imali smo i na poluvremenu dosta problema, puno rovitih igrača, koji su izašli iz povreda. Uprkos tome, odigrali smo 73 minuta bez problema, a onda smo na trenutak izašli iz zone i surovo smo kažnjeni.

Crna Gora u novembru čeka Litvaniju, pa gostuje Mađarskoj.

- Šest bodova je u igri, nastojaćemo da osvojimo što više i da se predstavimo na pravi način fudbalskoj Evropi. Još jednom hvala navijačima, mislim da ih nismo razočarali - istakao je Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading