DULJAJ IMAO PORUKU ZA NAVIJAČE JEDINSTVA! Trener Partizana PECNUO nekulturnu publiku!

Autor:

Sport

01.11.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli prošli u osminu finala Kupa Srbije.

DULJAJ IMAO PORUKU ZA NAVIJAČE JEDINSTVA! Trener Partizana PECNUO nekulturnu publiku!

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana pobedili su Jedinstvo na Ubu u šesnaestini finala Kupa Srbije, iako su se poprilično namučili, ali su na kraju uspeli da spreče senzaciju kao prošle sezone od Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

Za razliku od crno-belih, čak tri superligaša završila su učešće na startu takmičenja, pa su eliminisani Spartak iz Subotice, lučanska Mladost i Radnik iz Surdulice od klubova iz nižeg ranga.

Trener crno-belih Igor Duljaj naglasio je posle meča da je očekivao tešku utakmicu i tom prilikom se zahvalio grobarima na podršci, ali je imao i primedbu na račun nekoliko nekulturnih pojedinaca.

Foto: Starsport

 

- Ove utakmice su teške posebno za igrače koji dugo nisu igrali, očekivao sam tešku utakmicu, igrači teško mogu da budu maksimalni u svojoj glavi. Mi smo boli bolji u drugom poluvremenu i na kraju smo prošli dalje. Zahvalio bih se ovoj divnoj publici, bila je sjajna atmosfera, osim ovima koji psuju i pljuju, ima tu male dece, to je mnogo ružno, trebalo bi kultura da bude na nivou - rekao je Duljaj posle prolaska u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading