TRENER ZVEZDE ŽALI ZA REMIJEM! Znamo šta nam je POTREBNO!

Autor:

Sport

25.10.2023

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli poraz na Red bul areni.

TRENER ZVEZDE ŽALI ZA REMIJEM! Znamo šta nam je POTREBNO!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda nije uspela ni u trećem pokušaju da upiše pobedu u Ligi šampiona, ali za razliku od mečeva protiv Mančester sitija u Engleskoj i Jang Bojsa na Marakani, stvorila je daleko više prilika za postizanje golova.

- Razočaran sam nakon svakog poraza, ako želim da vidim dobre stvari. Nismo odustali, bili smo u meču do kraja. Čak i kada smo imali momentum, primali smo golove. Svidelo mi se što su mladi igrači koji su ušli sa klupe pomogli da postigne gol. Možda smo mogli da prođemo i sa remijem uz malo sreće - rekao je Bahar, pa nastavio o mladim snagama

- Znamo šta nam je potrebno za svaki meč. Mladi igrači su se dokazali, to je važno za klub, za navijače, Zvezdi kao ekipi. Predstoji nam dosta utakmica, igraćemo na svaka tri dana. Ako igraju dobro, igraće. Svi će igrati, pa i mladi - rekao je na konferenciji za medije Barak Bahar.

Nije želeo preterano da priča o slabostima Lajpciga.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Imamo dovoljno vremena da analiziramo ovaj meč. Tek smo završili utakmicu. Svi imaju neke svoje slabosti. Recept može da bude dobro drugo poluvreme koje smo odigrali.

Nije hteo da se bavio ni kalkulacijama na polovini grupne faze.

- Naredna utakmica je verovatno najvažnija za nas u Ligi šampiona. Očekuju nas tri utakmice, dve će biti na Marakani i to nam ide na ruku. Fokusiramo se na sebe i ne gledamo druge rezultate. Očekuju nas dve domaće utakmice u narednom periodu i to je sada najbitnije.

Na kraju se osvrnuo na učinak Osmana Bukarija, čijim je ulaskom Crvena zvezda napadački oživela.

- Izašao je iz povrede i nismo hteli da rizikujemo sa njim. Znali smo da je spreman za 30, do 45. Igrao je vrlo dobro i pomogao nam je da budemo bolji. Veoma je kvalitetan igrač, to svi znaju. Čekamo njegov povratak u punu snagu - istakao je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading