ROZE POZIVA NA OZBILJNOST U BEOGRADU! Evo čega se PRIBOJAVA trener Lajpciga!

Autor:

Sport

26.10.2023

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke bundesligaša ilkuje posle uspeha.

ROZE POZIVA NA OZBILJNOST U BEOGRADU! Evo čega se PRIBOJAVA trener Lajpciga!

Foto: www.profimedia.rs

Marko Roze je bio zadovoljan pobedom protiv Crvene zvezde, ali ga meč protiv srpskog prvaka poziva na veliki oprez kroz dve nedelje, kada sa svojom ekipom bude gostovao na Marakani.

Lajpcig je slavio rezultatom 3:1 u trećem kolu Lige šampiona, ali je u pojedim trenucima, a posebno u uvodnoj fazi drugog poluvremena, imao dosta oscilacija u igri.

Foto: www.profimedia.rs

Marko Roze

- Teška utakmica, protiv teškog protivnika. Bitna pobeda za nas, bilo je šansi da damo još golova, ali dozvolili smo i neke prilike Crvenoj zvezdi iz kontranapada. Moramo da budemo oprezni u Beogradu, imaju brze igrače, fizički jakog napadača, opasni su u raznim situacijama. Zbog toga moramo u Beogradu igrati našu igru i misliti na kvalitete igrača Crvene zvezde - rekao je Roze posle meča za Arenu Sport.

Lajpcig se ovom pobedom osigurao na drugom mestu, jer sada ima šest bodova, tri manje od Mančester sitija koji je ostvario maksimalan učinak, ali čak pet više od Zvezde i Jang Bojsa, tandem je sakupio samo jedan poen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading