ZVEZDINA DECA NISU USPELA! Milijašev pomoćnik OBJASNIO razloge PORAZA!

Autor:

Sport

25.10.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli drugi poraz u Ligi šampiona za omladince.

ZVEZDINA DECA NISU USPELA! Milijašev pomoćnik OBJASNIO razloge PORAZA!

Foto: FK Crvena zvezda

Ako je za utehu omladincima Crvene zvezde, naslednici A tima su 80 minuta nadigrali Lajpcig u Nemačkoj.

Međutim, sav trud koji su prikazali tokom meča, izabranici Nenada Milijaša prosuli su u poslednjih 10 minuta u finišu utakmice s "bikovima". Juniori bundesligaša su uspeli da za samo tri minuta postignu izjenačujući gol, a zatim i da potpuno preokrenu - 2:1.

Utiske posle poraza izneo je Miloš Janković, pomoćni trener u stručnom štabu Nenada Milijaša.

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Ne možemo ništa da zamerimo igračima, jer su celokupan plan sproveli na terenu, ali je u poslednjih 10 minuta došlo do pada koncentracije, kao i na fizičkom planu, a rival je to znao da iskoristi i primili smo dva pogotka. Čestitam igračima, i ponosni smo na njih. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, i bitno je iz njih izvući dobre lekcije. Čekamo Red bul Lajpcig sad u Beogradu i idemo na pobedu. Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu i pripremi meča sa Lajpcigom u Beogradu, vrlo jednostavno - rekao je Janković.

Omladinci Crvene zvezde sada imaju tri boda, zbog pobede nad Jang Bojsom u drugoj rundi, dok su poraze doživeli od Mančester sitija u prvom kolu (2:5) i od Lajpciga u današnjem meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading