FUDBALER LAJPCIGA UVREDIO ZVEZDU: Igraju ODVRATNO!

Autor:

Sport

24.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima iskustva igranja protiv crveno-belih.

FUDBALER LAJPCIGA UVREDIO ZVEZDU: Igraju ODVRATNO!

Foto: Tanjug AP

kris

Fudbaler Lajpciga Kristof Baumgartner dao je izjavu pred meč Lige šampiona između njegovog tima i Crvene zvezde u sredu od 21 čas.

Baumgartner je imao prilike da odmeri snage protiv crveno-belih u dresu Hofenhajma, a analizirao je igru šampiona Srbije.

- Veoma robusan i ‘odvratan’ protivnik koji vam kvari igru kada imate loptu. Pre svega ih definiše igra u defanzivi. Neće nam ništa pokloniti, moramo da budemo spremni na to i da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, onda sam uveren da možemo da pobedimo u obe utakmice - rekao je Baumgartner.

Republika

Foto: Ap photo

Fudbaleri Lajpciga

 

Dugo će pamtiti meč protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope prošle sezone jer je tada upisao debitanski nastup u evropskim takmičenjima.

- Zaista lep trenutak kojeg volim da se sećam. Prvi golovi su uvek nešto posebno. Možda ću u sredu postići i prvi gol u Ligi šampiona. Naravno da bi bilo sjajno da to ponovim protiv Beograđana - zaključio je Kristof Baumgartner.

Ove reči se svakako neće svideti delijam koji će u velikom broju doći na utakmicu u Nemačku.

Na Zvezdi je da prikaže dobru partiju i da pokuša da ostvari što bolji rezultat na teškom gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading