UŽAS: Oglasili su se i lekari - tokom velikog derbija fudbaleru trajno oštećen sluh!

Autor:

Sport

23.10.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajnje neprijatne vesti stižu iz grčke prestonice.

UŽAS: Oglasili su se i lekari - tokom velikog derbija fudbaleru trajno oštećen sluh!

Foto: Twitter.com/printscreen/Lilian Chan

Nedelja 22. oktobar trebala je da predstavlja istinski praznik fudbala u Atini. Na programu je bio veliki derbi grčkog fudbala u kojem su se na stadionu "Karaiskakis" sastale ekipe Olimpijakosa i Panatinaikosa u direktnoj borbi za lidersku poziciju elitnog takmičarskog ranga.

Na žalost, meč je prekinut u 53. minutu kada su fudbaleri Panatinaikosa napustili teren, nakon što je njihov saigrač, Španac Huan Huankar teško povređen kada su navijači crveno-belih u njegovoj blizini bacili eksplozivnu napravu.

Tokom prethodne noći iz Atine su stizale oprečne informacije kada je u pitanju zdravstveno stanje španskog fudbalera, a tokom današnjeg dana javnosti su se obratili i lekari koji su javno govorili o stepenu povrede.

Naime, Huan Huankar je doživeo potres mozga, ali i trajno oštećenje sluha.

 

 

Kada je reč o samom susretu, ukoliko je to uopšte i važno, u momentu prekida rezultat je bio poravnat, 1:1. Gosti su poveli u 28. minutu preko Jorgosa Vagianidisa, da bi izjednačujući pogodak postigao Kamara na početku drugog perioda igre.

Povodom prekinutog meča za sada se nisu oglašavali čelnici Fudbalskog saveza Grčke, ali se iz nezvaničnih izvora može saznati da će prekinuti meč biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist Panatinaikosa, dok ekipi Olimpijakosa preti i oduzimanje bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading