Legenda klađenja živi u Srbiji! Pogodio TIKET GODINE u Socceru i odneo 12,4 miliona!

Autor:

Sport

23.10.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SOCCERBET KLADIONICA – MESTO GDE POSTAJEŠ MILIONER: Kako sam došao do prvih 12,4 miliona!

Legenda klađenja živi u Srbiji! Pogodio TIKET GODINE u Socceru i odneo 12,4 miliona!

Foto: Promo

Legenda klađenja je odigrala 35 parova i dobila neverovatnih 12.400.772 dinara.

Kako postati milioner za dva dana? I to sve vreme igrajući se? Postoji način! Oni koji igraju tikete u kladionici SOCCERBET odavno znaju za to. Ovog ponedeljka svedočimo o jednom takvom. Igraču iz Leskovca, koji ulazi u sve knjige klađenja upisan zlatnim slovima. U moru dobitnih tiketa ovog vikenda (ne pamti se ovakav broj dobitaka) izdvojili smo njegov, kao onaj koji je van konkurencije.

Čoveku koj je pogodio 35 parova na tiketu! Osobi koja posle ovoga slobodno može da stane uz bok Nostradamusu, Baba Vangi i svim ostalim prorocima. S tim da on ima dokaz da je sve znao šta će se dogoditi. Dokaz u vidu tiketa na kojem stoji da je sa uplatom 300 dinara dogurao do neverovatnih 12.400.772 dinara! Pogođena kvota - 25.834,94!

Što se tiče dobitka, tu je poseban gušt. Njegov je bio 7.750.483, ali na sve to je zbog broja parova dobio SOCCERBET bonus još 4.650.289 dinara.

Gde drugde nego u Kladionici SOCCERBET, s obzirom na to da ova kladionica ima ubedljivo najveće kvote i još važnije one koji te kvote pretvaraju u fenomenalne dobitke. Već smo navikli da svakog vikenda vidimo milionske dobitke, ali ovakav zaslužuje posebnu pažnju.

Foto: Promo

Tiket

 

Špartao je na tiketu. Od Portugalije, preko Saudijske Arabije, Subotice, Evrope, pa opet išao do Arapa i na kraju, sve završio na Starom kontinentu.

Čestitamo ovom istinskom šampionu klađenja.

Šta čekate? Izazov je pred vama, nadmašiti ovih 12 miliona dobitka. Ako neko to može, to ste vi! Celokupnu ponudu možete pronaći na sajtu www.soccerbet.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading