PROMENA NA KLUPI REPREZENTACIJE: Saša Ilić novi selektor!

Autor:

Sport

21.10.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušana Đorđevića je skupo koštao debakl "orlića" od Engleske!

PROMENA NA KLUPI REPREZENTACIJE: Saša Ilić novi selektor!

Foto: Starsport

Prošle su dve nedelje, ali se i dalje priča o debaklu mlade reprezentacije Srbije od vršnjaka iz Engleske, kada je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na stadionu Siti graund u Notingemu bilo čak 9:1 za domaće.

Kako najavljuje "Sport klub", Dušan Đorđević biće smenjen sa mesta selektora "orlića", a na njegovo mesto mogao bi da sedne legendarni kapiten Partizana Saša Ilić.

Foto: FSS

Dušan Đorđević

Tokom Đorđevićevog mandata Srbija je pobedila Azerbejdžan i Severnu Irsku, ali za katastrofu na Ostrvu neko je morao da snosi odgovornost. Navodno je ideja čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije da je Ilić idealno rešenje za klupu pogotovo što odlično poznaje fudbalere koji su 2003. i 2004. godište. Naime, većini njih bio je selektor u kadetskoj reprezentaciji Srbije.

Mladi trener posle napuštanja CSKA iz Sofije nema angažman i u potrazi je za novim izazovom. On ima iskustvo rada kao selektor mlađih kategorija, a sarađivao je svojevremeno i sa Draganom Stojkovićem Piksijem u seniorskom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading