SPISAK U21 REPREZENTACIJE SRBIJE: Samo jedan igrač večitih među "orlićima"

Autor:

Sport

06.10.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Đorđević saopštio imena igrača na koje računa za sledeće izazove.

SPISAK U21 REPREZENTACIJE SRBIJE: Samo jedan igrač večitih među "orlićima"

Foto: FSS

Dušan Đorđević

Selektor U21 fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Đorđević objavio je spisak igrača za utakmice sa Engleskom i Severnom Irskom, u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon uspešnog starta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i pobede protiv Azerbejdžana, mlada reprezentacija Srbije okuplja se u ponedeljak u Beogradu i počinje pripreme za oktobarske izazove.

"Orlići" će dva dana trenirati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, nakon čega će u sredu put Notingema, gde ih već u četvrtak očekuje prvi od dva meča u oktobarskom terminu, protiv selekcije Engleske. Četiri dana kasnije, Srbija će odmeriti snage sa selekcijom Severne Irske.

U nastavku pogledajte kompletan spisak mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

Golmani: Veljko Ilić (TSC), Andrija Katić (Voždovac), Strahinja Manojlović (Javor);

Odbrana: Uroš Drezgić (Rubin Kazanj), Luka Subotić (Čukarički), Stefan Leković (Viljareal), Viktor Rogan (Čukarički), Uroš Lazić (Novi Pazar), David Petrović (Radnički Niš), Mitar Ergelaš (Novi Pazar);

Sredina terena: Aleksa Matić (Voždovac), Mihailo Stevanović (Sent Galen), Nikola Stanković (Čukarički), Jovan Lukić (Spartak), Igor Miladinović (Čukarički), Aljoša Vasić (Palermo), Matija Mitrović (Voždovac);

Napad: Vladimir Lučić (Crvena zvezda), Miloš Pantović (TSC), Nikola Jojić (Stouk), Marko Lazetić (Fortuna Sitard), Miloš Luković (IMT).

Ono što je interesantno je da se na spisku nalazi samo jeda igrač iz redova beogradskih večitih rivala, a to je Zvezdin Vladimir Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading