POLOŽILI NA POPRAVNOM ISPITU: "Orlići" savladali Severnu Irsku nakon debakla u Engleskoj, njihov dželat ŠOKANTNO IZGUBIO!

Autor:

Sport

16.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelci Lućić i Pantović.

POLOŽILI NA POPRAVNOM ISPITU: "Orlići" savladali Severnu Irsku nakon debakla u Engleskoj, njihov dželat ŠOKANTNO IZGUBIO!

Foto: fss.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije oporavila se od debakla od Engleske (9:1) i savladala u gostima Severnu Irsku - 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kapiten "orlića" Vladimir Lučić zatresao mrežu rivala za 1:0, da bi domaćin do izjednačenja stigao u 51. minutu kada je Kjaran Mekagin pogodio sa bele tačke.

Ali, zahvaljujući Milošu Pantoviću koji je postavino konačan rezultat, Srbija je do pobede u 82. minutu.

"Orlići" su sada treći na tabeli sa šest bodova koliko ima i drugoplasirana Engleska, dok je na čelu Ukrajina sa devet.

Upravo su mladi Ukrajini priredili veliki senzaciju i iznenadili aktuelnog šampiona Evrope 3:2, koji je bio veliki favorit nakon razbijanja Srbije. U prvom poluvremenu Vološin i Očeretko su postigli golove za domaće, Engleska je uzvratila u drugom poluvremenu golovima Maduekea i Kresvela. Konačnih 3:2 postavio je Kvasnicija u poslednjim minutima nadoknade

Srbija naredni meč igra protiv "gordog albiona" 18. novembra u Bačkoj Topoli na "TSC Areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading