ISPLIVALO! Evo šta je Piksi REKAO "orlovima" na poluvremenu protiv Crne Gore!

Autor:

Sport

18.10.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije uputio reči podrške "orlovima".

ISPLIVALO! Evo šta je Piksi REKAO "orlovima" na poluvremenu protiv Crne Gore!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedom nad Cronom Gorom (3:1), golovima dvostrukog strelca Aleksandra Mitrovića i kapitena Dušana Tadića, načinila džinovski korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

"Orlovi" su poveli preko "Mitrogola", ali je do poluvremena izjednačenje "hrabrim sokolovima" doneo Stevan Jovetić. To je izazvalo zebnju na tribinama stadiona "Rajko Mitić", ali su srpski reprezentativci do kraja meča uspeli da postignu još dva pogotka.

Selektor Dragan Stojković Piksi je na poluvremenu dodatno motivisao svoje izabranike, a pre svega im je naglasio da budu smireni i da ne dopuste da padnu pod bilo kakav pritisak, što je priznao Nikola Milenković u razgovoru sa medijima.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milenković

- Selektor nam je na poluvremenu rekao da ostanemo mirni i rekao je da zna da ćemo da dobijemo utakmicu, da nastavimo sa istom igrom, da ćemo dati drugi gol i da ćemo pobediti. To je ono što nam je bilo potrebno da sačuvamo mirnoću, jer je bio šok kada smo primili gol za 1:1. Posle toga smo dobro reagovali i kao tim odneli pobedu - otkrio je Milenković šta se dešavalo u svlačionici "orlova" na poluvremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

19.10.2023 06:18

Da li je moguće da ste vi šokirani kad primite gol???