KRSTAJIĆ NEĆE VIDETI LESKOVAC I "ORLOVE"! Bugari spremili OTKAZ bivšem selektoru Srbije! Legenda POTVRDILA kada će ga DOBITI!

Autor:

Sport

18.10.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak na vidiku.

KRSTAJIĆ NEĆE VIDETI LESKOVAC I "ORLOVE"! Bugari spremili OTKAZ bivšem selektoru Srbije! Legenda POTVRDILA kada će ga DOBITI!

Foto: Tanjug AP

Selektor Bugarske Mladen Krstajić, koji je vodio reprezentaciju Srbije 2018. godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji, dobiće otkaz na klupi ove selekcije. 

Posle najnovijeg poraza u prijateljskom meču od Albanije, Krstajiću su dani odbrojani na klupi naših južnih suseda.

Reprezentacija Albanije, koja je jednom nogom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, poigravala se u pobedi nad Bugarima 2:0, postigavši po gol u oba poluvremena. Vođstvo Albancima doneo je Ćazim Laci u 41. minutu posle duge akcije i prave konfuzije u petercu Krstajićevog tima, dok je napadač praške Sparte "zakucao" loptu u mrežu.

Sve do poslednjih 10 minuta Albanci su mučili goste, a onda je Ernest Muči sa preko 25 metara "opalio" loptu za konačnih 2:0.

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić u duelu protiv Bugarske

I dok u Albaniji slave drugi plasman na veliko takmičenje, na koje su se plasirali ispre favorita kao što su Češka i Poljska, Krstajićeva selekcija je zakucana za dno G grupe sa samo dva boda, iza Mađarske, Srbije, Crne Gore i Litvanije.

Kako saznaje "Sportal" iz FS Bugarske, bivši selektor Srbije će u četvrtak dobiti otkaz i svoju misiju u Bugarskoj je praktično završio! Tako će Mladen Krstajić morati da traži novi posao. 

Potpredsednik BFS Emil Kostadinov rekao je da će u naredna dva-tri dana Izvršni komitet odlučiti da li će nekadašnji reprezentativac naše zemlje ostati na mestu selektora. 

- Je li samo on kriv? Nije baš tako, razlozi su kompleksni. Na poslednjih 4-5 utakmica je bilo mnogo rotiranja igrača i to je uticalo na negativne rezultate. Njegov cilj je bio da podmladi ekipu, imao je hrabrosti da to uradi, ali na kraju ne može samo sa mladim igračima. Sledeći trener, ako ga ima, mora da nastavi podmlađivanje jer ima mnogo kvalitetnih mladih igrača u ovom timu i mora da učini da ekipa igra dobar fudbal i pobeđuje - rekao je Kostadinov, uz opasku da bi sledeći selektor trebalo da bude Bugarin.

Na pitanje da li će Krstajić završiti kvalifikacije i da li će pre toga biti Izvršni komitet, legendarni fudbaler je odgovorio:

- Mislim da će biti pre toga - zaključio je Emil Kostadinov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading