NEZNALICE, NAPUSTITE FUDBAL: Legenda tera Srbina

Autor:

Sport

16.10.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radimo već dve godine da uklonimo ovo zlo, zagrmeo je Dimitar Berbatov i indirektno potkačio i Mladena Krstajića, selektora Bugarske.

NEZNALICE, NAPUSTITE FUDBAL: Legenda tera Srbina

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Bugarske neslavno završava kvalifikacije za Evrpsko prvenstvo u G grupi u kojoj je i Srbija. Naše istočne komšije osvojile su samo dva boda u dosadašnjih šest mečevai to iz remija u Litvaniji i protiv "orlova" na svom terenu.

Zbog toga će ceh izgledno platiti selektor Mladen Krstajić, s tim da se pojavila informacija da bi to mogli da se desi i pre kraja kvalifikacija. Da bi to moralo da se desi poručio je i legendarni bugarski napadač Dimitar Berbatov. Interesantno, on sem Srbina želi da najuri sve iz FS Bugarske i da posle on zasedne u fotelju.

Republika

Foto: Tanjug AP

Mladen Krstajić

Radimo već dve godine za dobrobit bugarskog fudbala, pokušavajći da uklonimo ovo zlo koje je zahvatilo bugarski fudbal, ove nekompetentne ljude koji vladaju našim fudbalom. Svi mi, zajedno, ujedinjeni, ne na rečima, već u delima, moramo da uradimo sve da ove neznalice napuste bugarski fudbal smesta - rekao je Berbatov, pa zatražio pomoć svih u fudbalskoj zajednici:

- Ako ne uradimo ništa i ostanemo neaktivni, rezultati će biti isti u klupskom i reprezentativnom fudbalu. Ovo što vidimo su rezultati odluka upravnika koji sada rukovode - kakve trenere dovode, koji metod koriste, koji smer razvoja daju našem fudbalu. Sada i godinama unazad rezultat je nula u smislu napretka.

On je dodao da ga ljudi svakodnevno zovu i traže da uradi nešto, a onda strast splasne posle samo nekoliko dana.

- Potreban nam je restart fudbala, nova strategija razvoja, katarza u svim aspektima sporta u Bugarskoj. Ovo je veoma važan i odgovoran posao i on počinje aktivnošću svih nas zajedno - zaključio je Berbatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zato FUDBALA nemamo

16.10.2023 11:46

KRSTAJIC !? KAKAV BRE TRENER ! ON , SASA ILIC , SAVO MILOSEVIC ,DEJAN STANKOVIC ,LALATOVIC !? ONI NE BI MOGLI PIONIRE DA VODE.