REVOLUCIJA U NEMAČKOJ: Bundesliga uvodi VAR aplikaciju za navijače na stadionima!

Autor:

Sport

17.10.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna ideja.

REVOLUCIJA U NEMAČKOJ: Bundesliga uvodi VAR aplikaciju za navijače na stadionima!

Foto: FSS

VAR soba u prostorijama FSS

Rukovodstvo nemačke Bundeslige planira da uvede VAR aplikaciju za navijače na stadionima tokom utakmica nemačkog fudbalskog prvenstva, prenose nemački mediji.

- Navijači na tribinama bi trebalo da budu na istom nivou kao i televizijski gledaoci. Idejna faza je završena, a sada se nalazimo u fazi planiranja. Moramo da uradimo da uspešno implementiramo ovaj proces - izjavio je direktor inovacija u Fudbalskom savezu Nemačke (DFB) Johan Dres.

Ova aplikacija bi mogla da startuje u drugom delu sezone u Bundesligi. Jedna od mogućnosti je da navijači mogu da skinu VAR aplikaciju na svoje mobilne uređaje.

- Sistem na stadionu mora savršeno da funkcioniše. Ako navijači na stadionu tada samo gledaju u svoje pametne telefone, to ne bi bilo produktivno. Otvorena su još neka pitanja, a tiču se eventualni pravnih problema oko korišćenja te platforme - dodao je Dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading