BENZEMA NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Francuz ozbiljno isprozivan na PET JEZIKA

Autor:

Sport

16.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši izraelski golman udario na napadača zbog podrške Palestincima u Gazi.

BENZEMA NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Francuz ozbiljno isprozivan na PET JEZIKA

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema zapalio je fudbalsku javnost i Bliski Istok podrškom koju je uputio stanovnicima Gaze tokom rata protiv Izraela. Međutim, ovakvom brutalnom odgovoru se sigurno nije nadao.

Naime, proslavljeni francuski fudbaler je na Tviteru prokomentarisao ratna razaranja u sukobu Izraela i Hamasa, s tim da je fudbaler saudijskog Al Itihada stao na stranu Palestinaca.

- Naše molitve su sa stanovnicima Gaze koji su još jednom žrtve neopravdanog bombardovanja u kome nisu pošteđeni ni žene ni deca - napisao je Benzema.

On je tako razbesneo mnoge, pa i bivšeg izraelskog golmana Dudu Auatea. On je podelio Benzeminu objavu na Tviteru, ali mu je napisao "kurvin sine" i to na pet jezika! Tako da  gotovo svako na planete može da razume šta je poručio Francuzu jer se obratio na francuskom, engleskom, hebrejskom, arapskom i španskom jeziku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading