HAOS U JERUSALIMU! Navijači NAPALI pripadnike Hamasa u BOLNICI! Sprečen pokušaj LINČA! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Izraelu.

HAOS U JERUSALIMU! Navijači NAPALI pripadnike Hamasa u BOLNICI! Sprečen pokušaj LINČA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Oko 150 članova navijačke grupe "La Familia", koja podržava fudbalskog prvoligaša Beitar iz Jerusalima, upalo je u bolnicu Tel Hašomer, kada su čuli da su u njoj zbrinuti pripadnici Hamasa, koji su ranjeni u sukobu sa izraelskom vojskom.

Određena grupa ljutih muškaraca tražila je osvetu, ali ih je u toj nameri zaustavilo nekoliko pripadnika obezbeđenja.

Najmanje tri Hamasova terorista nalaze se na lečenju u bolnicama u izraelskoj državi, zajedno sa Izraelcima koji su povređeni u napadima palestinskih trupa, objavio je tamošnji sajt "Inet".

Zvaničnici bolnice rekli su da su bili primorani da ih smeste i pruže neophodnu pomoć, pa su pozvali Ministarstvo zdravlja da ih prebaci u zatvoreni vojni objekat.

U strahu od linča, Ministarstvo zdravlja zatražilo je od bolničkog obezbeđenja da ih zaštiti i da se pripremi za nemire, izazvane osvetom izraelskih građana. 

Posle objavljivanja ove informacije, ministar zdravlja Moše Arbel zamolio je premijera Izraela Benjamina Netanjahua da ne leči teroriste u javnim bolnicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading