DELIJE SU OVO ČEKALE! Stigle NAJNOVIJE informacije o POVREDI Bukarija! Evo koliko će ODSUSTVOVATI!

Autor:

Sport

12.10.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin ofanzivac zbog povrede propustio reprezentativne obaveze.

DELIJE SU OVO ČEKALE! Stigle NAJNOVIJE informacije o POVREDI Bukarija! Evo koliko će ODSUSTVOVATI!

Foto: Starsport

Osman Bukari

Navijači Crvene zvezde bili su zabrinuti kada je Fudbalski savez Gane pre okupljanja svojih reprezentativaca objavio da se Osman Bukari, najbolji igrač srpskog prvaka, povredio i da neće moći da pomogne selekciji.

Ipak, na Marakani mogu da odahnu, jer se radi o ozbiljnoj povredi strelca golova u mečevima Lige šampiona protiv Mančester sitija i Jang Bojsa.

Bukari će biti pošteđen nacionalnih obaveza, ali ih je preskočio radi preventive, da se ne bi još više iskomplikovala. Preciznije, radi se o povredi mišića, koja zahteva striktno mirovanje.

Foto: Starsport

 

U Ljutice Bogdana se nadaju da će medicinski tim Zvezde oporaviti Bukarija do utakmice Javora koja se igra posle reprezentativne pauze, a pre svega do odlaska u Lajpcig na megdan bundesligašu, u trećem kolu Lige šampiona 25. oktobra.

Ovaj ofanzivni fudbaler se pokazao kao veliko oružje Zvezde, pogotovo u Evropi gde je napravio probleme Mančester sitiju i doneo izjednačenje protiv Švajcaraca.

Osman Bukari je od 2021. stalni član nacionalnog tima "crnih zvezda", gde je upisao već 13 nastupa do sada i postigao tri pogotka.

Rođen je u Akri, a u mađim kategorijama je i igrao u rodnom gradu za Lajonse sa manjim izletom do Anderlehta, dok je profesionalnu karijeru počeu u slovačkom Trenčinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading