DEJAN STANKOVIĆ ISPISAO ISTORIJU: Niko pre njega nije bio OVAKO DOBAR! Oglasio se klub posle fantastičnih rezultata!

Autor:

Sport

12.10.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde na ceni zbog sjajnog učinka.

DEJAN STANKOVIĆ ISPISAO ISTORIJU: Niko pre njega nije bio OVAKO DOBAR! Oglasio se klub posle fantastičnih rezultata!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Šef stručnog štaba Ferencvaroša Dejan Stanković, najbolji je u istoriji mađarskog velikana kada je reč o stranim trenerima i njihovim početnim rezultatima.

Uprkos dva remija na poslednje dve utakmice, mediji u Mađarskoj pišu o odličnom startu nekadašnjeg stratega Crvene zvezde i Sampdorije.

Srpski stručnjak je predvodio tim na sedam utakmica i na njima je ostvario čak pet pobeda.

Krenulo je ubedljivim trijumfom i rezultatom 8:0 u Kupu Mađarske, a usledila je utakmica grupne faze Lige konferencija protiv Čukaričkog i pobeda u Budimpešti od 3:1.

Potom je na red došlo i prvenstvo Mađarske gde su savladani Kišvarda i Kečkemeti identičnim rezultatom po 1:0, a zatim i demoliranje MTK-a sa ubedljivih 6:1.

U Firenci je protiv Fiorentine bilo 2:2, da bi onda protiv Debrecena u prvenstvu utakmica završena identičnim ishodom.

 

 

Dakle, sedam utakmica bez poraza i gol razlika 24:7, dovoljno je da mađarski "M4 sport" napiše naslov: "Dejan Stanković je strani trener sa najboljim startom u istoriji Ferencvaroša".

U tekstu je navedeno da je u pitanju informacija koju je plasirao klub.

Stanković je preuzeo Ferencvaroš početkom septembra, pošto je Stanislav Čerčešov smenjen zbog katastrofalnog rezultata u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvak Mađarske je ispao u prvom kolu od KI Klasvika sa Farskih ostrva i to uz šokantni poraz u Budimpešti rezultatom 0:3, dok je prva utakmica završena bez golova.

Ekipa je trenutno u dobroj situaciji u grupnoj fazi Lige konferencija, dok u prvenstvu Mađarske sa 19 bodova, uz utakmicu manje od rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading