PARTIZANOV BISER POSVAĐAO VELIKANE! Novi reprezentativac Srbije izazvao RAT među trofejnim klubovima!

Autor:

Sport

12.10.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi se na meti bivših šampiona.

PARTIZANOV BISER POSVAĐAO VELIKANE! Novi reprezentativac Srbije izazvao RAT među trofejnim klubovima!

Foto: Starsport

Sezonu iz snova igra Mihajlo Ilić! Štoper Partizana se sjajnim partijama ustalio u startnoj postavi kluba iz Humske, a kao nagrada za odlična izdanja usledio je i poziv selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija.

Tako će mladi Jagodinac debitovati (bar na klupi, ako ne zaigra) za nacionalni tim Srbije, ali je njegovo ime pod budnim okom dva bivša šampiona iz Belgije.

Naime, Anderleht iz Brisela pomno prati učinak Ilića u crno-belom dresu, odlično je upoznat s njegovim kvalitetima, kako igračkim tako i ljudskim vrlinama, što govori da bu u budućnosti ovaj momak mogao putem slavnijeg prethodnika iz Humske, Aleksandra Mitrovića, današnjeg napadača Al Hilala.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, rekorder po broju golova za srpsku selekciju je, posle Humske, potpisao za ljubičaste, odakle je golovima obezbedio "kartu" za odlazak u Premijer ligu, gde je do početka ove i celu prethodnu dominirao pogocima koje je postizao u dresu Fulama.

Konkurenciju Anderlehtu, oko dovođenja Ilića, mogao bi da napravi Klub Briž, još jedan višestruki prvak ove zemlje. Čelnici ove ekipe pomno prate svaki korak Ilića, kako u Partizanu, tako i u mlađim kategorijama Srbije za koje je igrao sve do poziva u A tim, što predstavlja rat u najavi belgijskih velikana, u borbi za Mihajlov potpis.

Međutim, zasad nema zvanične ponude, Anderlehta i Briža, što ne znači da će u dogledno vreme vrhuška Partizana morati dobro da razmisli kako će zadržati svog bisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading