STRAVIČNA ISPOVEST! Fudbaler VIDEO mrtvog prijatelja u Izraelu, koga su LIKVIDIRALI pripadnici Hamasa! Evo kako je on PREŽIVEO!

Autor:

Sport

14.10.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukom srećom izbegao sigurnu smrt.

STRAVIČNA ISPOVEST! Fudbaler VIDEO mrtvog prijatelja u Izraelu, koga su LIKVIDIRALI pripadnici Hamasa! Evo kako je on PREŽIVEO!

Foto: Starsport

Za vreme sukoba između militantne grupe Hamas i Izraela, koji je počeo u subotu, 7. oktobra, ubijeno je više od 1.800 Palestinaca, povređenih je 6.388, dok je broj ubijenih Izraelaca za šest dana premašio 1.300.

Posle upada Hamasa na jednu rođendansku žurku, i posle novog terora, oglasio se i bivši fudbaler Haopel Ber Ševe, momak po imenu Ben Šošan koji je na pomenutoj proslavi izgubio prijatelja, jer je ubijen Lior Asulin, centarfor ove ekipe.

- Došao sam na žurku negde oko pola šest ujutru, a potom smo oko sat kasnije počeli da čujemo alarme. Bio sam sa mojom ženom i negde oko petnaest do sedam smo odlučili da bežimo. Ko god je izašao među prvima, naleteo je na prvi udar, mi smo otišli negde oko 07:20. Posle toga su teroristi ušli u žurku, a ja sam se zatim vratio da pokupim par prijatelja koji su bili upucani i dovedem ih u kola - rekao je Šošan na početku ispovesti.

 

 

Samo mu je pukom srećom glava ostala na ramenima.

- Prvo, niko nije ni razumeo šta se dešava. Shvatio sam da kasnije da je to bio veliki incident, bez pravih razmera. Policija je usmerila ljude da skrenu desno na putu, a ja sam skrenuo levo i to nas je na kraju spasilo. Ko god je otišao desno je udario na napadače - objasnio je bivši fudbaler Haopel Ber Ševe.

Usledio je potom prizor koji ledi krv u žilama i ostavlja vas u šoku: Ben je ugledao svog mrtvog prijatelja.

- Kada sam ušao unutra video sam ga. Čak smo se fotografisali i poslao sam sliku prijatelju. Moja žena i ja smo pričali sa njim. Kakav je on momak bio, divna duša. Igrao sam sa njim u Marmoraku. Mnogo dobro sam ga upoznao, ne mogu da verujem i dalje šta se desilo. Mislim da je iznad mene tada bio anđeo čuvar i iznad mojih kola koji me je usmerio. Žrtvovao sam sebe da spasim par prijatelja i mislim da mi je to pomoglo. Samo oko pet do 10 vozila se provuklo. Kada sam video fotografiju na kamerama, shvatio sam koliko je to bilo čudo - ispričao je Šošan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading