PREDSEDNIK MAĐARSKE UGOSTIO NAŠU DELEGACIJU! Orban oduševljen Draganom Džajićem

Autor:

Sport

15.10.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici saveza Srbije i Mađarske na Puškaš areni

PREDSEDNIK MAĐARSKE UGOSTIO NAŠU DELEGACIJU! Orban oduševljen Draganom Džajićem

Foto: Fudbalski savez Srbije

FSS

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, sastajala se sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom tokom meča dve selekcije na Puškaš areni.

Orban, veliki prijatelj Srbije i predsednika  Aleksandra Vučića. Poznat kao strastveni ljubitelj i poznavalac fudbala nije krio zadovoljstvo zbog susreta sa pre svega Draganom Džajićem, legendarnim asom, predsednikom Fudbalskog saveza Srbije.

 

Prisutan je, naravno, bio i prvi čovek mađarskog fudbala, predsednik Šandor Čanj, usledila je razmena poklona, prijatno druženje sa predstavnicima našeg Saveza, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, potpredsednicom Sandrom Sremčević, potpredsednikom Janošem Žemberijem. 

Na kraju su čelnici Mađarskog Saveza, ali i države slavili pošto je njihov tim odneo pobedu sa 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine. Mađari sad zauzimaju prvo mesto sa 13 bodova, dok je Srbija ostala na 10.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading