NAPADNUTE FITNES BLIZNAKINJE: Pokušali da ih KIDNAPUJU misteriozni momci, HOROR PRIČA se odigrala u Beogradu!

Autor:

Zabava

15.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje, prošle noći fitnes bliznakinje misteriozni momci su pokušali da kidnapuju nakon što su izazvale haos u javnosti sa psom Bekijem.

NAPADNUTE FITNES BLIZNAKINJE: Pokušali da ih KIDNAPUJU misteriozni momci, HOROR PRIČA se odigrala u Beogradu!

Foto: shutterstock, printscreen/instagram

Poznati srpski influenser Nikola Nikolić, koji se proslavio preko društvene mreže TikTok pod nadimkom Džoni Poni, prošle noći sa njegovim drugaricama fitness bliznakinjama Natalijom i Julijom, su pokušali da ih kidnapuju. 

Kako saznajemo, misteriozni muškarac ga je kontaktirao da se nađu na svirci, a kako je vreme prolazilo, situacija je postajala sve zategnutija i čudnija. 

Foto: Instagram.com

Džony Pony

 

- Dugujem svima da ispričam šta se dogodilo... Uglavnom, bio sam u kontaktu sa jednim dečkom, koji me je pozvao da budem na njegovoj svirci sa prijateljima, jer mi je rekao da se tek probija i da mu treba podrška. Ja sam to prihvatio. Rekao mi je da će mi javiti vreme. Ja sam rekao da nije problem, rekao je da će biti petak veče - započinje Džoni i nastavlja:

- On je imao storije gde svira, peva, šta već, ja sam pitao drugarice da idu sa mnom, one su tu imale da su ga prepoznale, znale, ja sam video da neki moji ljudi njega prate. One su rekle da idemo, meni je bilo sumnjivo i ja sam dva sata pre nego što smo trebali da krenemo, to što se lokal tek otvorio, nego da ja dođem na neko drugo mesto, gde će mene pokupiti sa prijateljima, meni je to bilo sumnjivo što mi ne da broj, nego mi je dao lokaciju gde će me neko pokupiti. Ja sam kao da ne budem deda, pošto mi je napisao da se nada da se vidimo. Bilo mi je glupo, da ne ispalim nekoga, jer ima neki strah. 

Foto: Instagram.com

Fitnes bliznakinje

 

- Ja mu napišem da dolazimo nas troje, rekao je da će imati mesta, da ne brinemo. U međuvremenu su mi rekla da dolazi i jedan njihov drug. Ja nisam ni rekao da će taj drug doći. Pazite sad, mi stižemo, on dolazi sa drugom, u nekom autu, taj dečko, prljav, nije se spremio za nastup, on je u nekom odelu. Oni su bili u šoku, jer su videli druga. Taj dečko se pozdravio sa mnom, kao da uđemo u kola, a on će pešaka, nasmejao se, pozdravio. Meni je tu već krenuo crv sumnje. On je faktički kasnio sa svirkom, ja ulazim u kola i pitam za svirku, on se zbunio i kao nije još. Rekao nam je da je kafić tu, a mi se vozimo 50 minuta. Mi smo stigli tu, mi izlazimo iz auta, u šoku, on kao kaže nama da je svirka otkazana, da su se posvađali sa vlasnicima, a oni svi kao iz horor filma, kao da blejimo sa njima tu. Kao da ste ušli u neki, neko mesto kod Drakstora, kao pogrešno skretanje, ja se sada ježim. Ja sam zanemeo, tu je drugarica sa njenom grabrošću rekla da ne želimo, da nije takav dogovor bio i oni nas krenu da ubeđuju da ostanemo, da su očekivali da ćemo biti tu, da moramo da ostanemo. Mi smo krenuli pešaka, oni su krenuli da se deru, da vrištu. 

- Oni se nisu nadali da je Ivan krenuo sa nama, zato su izmenili ceo plan, da li je preteća opasnost po njihov plan. Dečko koji je trebalo da svira, on je već tamo bio, jer je njega neko drugi povezao. Oni nisu očekivali mog druga, oni su tačno isplanirali da uđemo pozadi, nas troje, kad bismo stigli, oni bi nas opkolili kolima i ko zna, sad ne bih ni snimao ovaj video, verovatno biste čuli da smo nestali - rekao je Džoni. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drug

15.10.2023 19:41

Odvratne su. Kakav im je horoskop?