ONI OSVAJAJU PUŠKAŠ ARENU: Selektor Stojković je odabrao - njih 11 istrčava na teren?

Autor:

Sport

14.10.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je to dobitna kombinacija?

ONI OSVAJAJU PUŠKAŠ ARENU: Selektor Stojković je odabrao - njih 11 istrčava na teren?

Foto: Starsport

Još samo nekoliko sati je ostalo do duela na budimpeštankoj Puškaš Areni u kojem srpski reprezentativci jure pobedu od dva, ili više golova prednosti kako bi došli u poziciju da se u preostala dva susreta bore za poziciju broj jedan u kvalifikacionoj grupi G.

Kako saznajemo, selektor Dragan Stojković je odabrao jedanaest fudbalera koji će istrčati na teren.

Na golu je nazamenljivi Vanja Milinković-Savić.

U poslednjoj linii Stojković če startovati sa četvroricom igrača i to Strahinjom Erakovićem, Strahinjom Pavlovićem, Nikolom Milenkovićem i aleksom Terzićem.

Ispred njih kao poslednji vezni fudbaler nastupiće Nemanja Gudelj, a "društvo u veznom redu" praviće mu Saša Lukić i Sergej Milinković-Savić koji će biti zaduženi za kreativni deo našeg nacionalnog tima.

Krilne pozicije su predviđene za Andriju Živkovića i Mijata Gaćinovića koji bi trebao da predstavlja faktor iznenađenja za Mađare, dok je u samom špicu napada, mesto zagarantovano za Aleksandra Mitrovića najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima naše zemlje.

Foto: Starsport

Zna recept za "mađarski gulaš" - Dragan Stojković

 

- Projektovani sastav reprezentacije Srbije:

V. Milinković-Savić, N. Milenković, S. Eraković, S. Pavlović, A. Terzić, N. Gudelj, S. Lukić, s. Milinković-Savić, A. Živković, M. Gaćinović, A. Mitrović.

Da podsetimo, duel na Puškaš Areni počinje u 20.45 časova, a nakon nje naš nacionalni tim očekuju i mečevi na domaćem terenu protiv Crne Gore (17. oktobar) i Bugarske (19. novembar).

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading