PREOKRET U PRVOM VEČITOM DERBIJU! "Rezervista" je ODLUČIO pobednika! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve prštalo na terenu SC "Partizan-Teleoptik".

PREOKRET U PRVOM VEČITOM DERBIJU! "Rezervista" je ODLUČIO pobednika! (VIDEO)

Foto: printscreen/Youttube

Dok se čeka 20. decembar i premijerni večiti derbi u Superligi Srbije, kadeti Partizana i Crvene zvezde odigrali su prvi meč najljućih rivala u ovoj sezoni.

Više razloga za zadovoljstvo imali su crno-beli koji su na "Zemunelu" savladali goste s Marakane rezultatom 2:1 u 10. kolu Kadetske lige Srbije.

Zvezda će imati priliku da se revanšira naredne subote, kada je na programu novi derbi, ali u omladinskoj konkurenciji, dok su kadeti Partizana do trijumfa u ovom meču stigli posle preokreta, golovima rezerviste Eldina Bajramovića i tako sačuvali lidersku poziciju na tabeli.

Momak iz „klase 2007“ je zbog bolesti ostao na klupi (to je bio razlog što nije bio u timu ni na meču protiv Grafičara), pa je odluka trenera Đorđija Ćetkovića da ga uvede bila pun pogodak. Reprezentativac Srbije u kadetskom uzrastu je za samo 23 minuta postigao dva gola i postao heroj kluba iz Humske.

Eldin je najpre u 62. istopio prednost crveno-belih, koju je obezbedio Uroš Đorđević posle pola časa igre, da bi u 85. po drugi put matirao golmana Draškića i doneo slavlje crno-belima.

Bila je to deveta pobeda za kadete Partizana u prethodnih deset utakmica (samo je Teleoptik ostao neporažen - 0:0), dok su fudbaleri Zvezde na trećoj poziciji, sa 21 bodom uz sedam pobeda i dva poraza, uz meč manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading