KONTE STAVIO TAČKU NA GLASINE! Italijan OTKRIO da li će PREUZETI šampiona!

Autor:

Sport

11.10.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška situacija u aktuelnom prvaku Serije A.

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte odbacio je spekulacije, prema kojima je on glavni kandidat da sedne na klupu aktuelnog šampiona Serije A, ekipe Napolija.

- Čujem uporne glasine o tranferima, koje me povezuju s raznim klubovima. Ali, ponavljam, moja jedina želja je za sada da čekam i uživam s porodicom - napisao je Konte na svom Instagram profilu.

Bivši trener Totenhema je bez poslao otkako je u martu dobio otkaz u premijerligašu iz Londona. Pre "pevaca", sedeo je na klupi Intera, dok je tokom karijere predvodio još Čelsi, Juventus i fudbalsku reprezentaciju "azura".

Republika

Foto: Nebojša Mandić

predsednik Napolija Aurelio de Laurentis (desno)

Prema pisanjima italijanskih medija, aktuelni trener branioca titule Napolija, Rudi Garsija se nalazi na ivici otkaza. Naročito posle šokantnog poraza na stadionu "Dijego Armando Maradona", pred svojim navijačima, Fiorentine rezultatom 1:3.

Situaciju pod Vezuvom komentirao je predsednik i vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis.

- Ja sam preduzetnik, dužan sam da se zanimam za svoj posao. Doneću prave odluke kada za to dođe vreme. Uvek morate da uzmete vremena za razmišljanje. Bilo koja ishitrena odluka je loša - rekao je De Laurentis.

Ekipa Napolija se trenutno nalazi na petom mestu Serije A, s 14 bodova, sedam manje od lidera Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading