KAPITEN SRBIJE O TEŠKIM TRENUCIMA: Nisam spavao od bolova, to je uticalo na psihu!

Autor:

Sport

11.10.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse su bile 50/50, otkriva Bogdan Bogdanović.

KAPITEN SRBIJE O TEŠKIM TRENUCIMA: Nisam spavao od bolova, to je uticalo na psihu!

Foto: Starsport

Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović se u podkastu kod poznatog novinara Aleksandra Stojanovića prisetio jednog od najtežih perioda u karijeri, kada je zbog povrede proživljavao pakao.

Košarkaš Atlante je, podsetimo, zbog problema i potom operacija kolena propustio Evropsko prvenstvo.

Ja sam imao jedan period gde bukvalno nisam mogao da spavam od bolova. Budio sam se da namestim koleno. Imao sam tih zdravstvenih problema pre dve, godinu i po dana, sada sam uradio medicinske preglede i doktori su zadovoljni, zadovoljan sam i ja. Osećam se bolje nego pre tri, četiri godine - otkrio je Bogdan i zatim dodao:

Ja sam bio zdrav, mogao sam da šetam, trčim. Jednostavno, ta neka mala sitnica mi je smetala, ta neka kost... Kada je previše opteretim ona otekne, pravi mi probleme, pravi mi smetnje i ne mogu da treniram, onda ne mogu da ulazim u svoje šuteve, moram da menjam svoj način treniranja. To je sve uticalo na psihu i teren.

Svašta mu je tada prolazilo kroz glavu.

- Nekako ceo taj period je bio mentalno težak, da legnem i radim operaciju zdrav. Onda su neki doktori rekli da to možda nije za operaciju, da su šanse 50-50. Kad vratim film odlično sam prošao i kad je pošto, to mi je dalo motivaciju i neku dodatnu snagu - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading