PREGOVORI U TOKU! Mbape se seli u Real

Autor:

Sport

10.10.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici španskog kluba na sve načine žele da dovedu Mbapea

PREGOVORI U TOKU! Mbape se seli u Real

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Član Upravnog odbora Reala Hoze Manuel Otero izjavio je danas da se nada da će fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Kilijan Mbape na kraju sezone da potpiše ugovor sa madridskim klubom, prenose španski mediji.

Mbape (24) ima ugovor sa klubom iz Pariza do juna naredne godine, a tokom leta odbio je da produži saradnju sa šampionom Francuske.

Čelnici PSŽ su potom Mbapea izbacili iz prvog tima. Međutim, rukovodstvo PSŽ- je posle nekoliko nedelja obavilo razgovor sa Mbapeom, koji je vraćen u prvi tim šampiona Francuske.

On je navodno imao ponudu da nastavi karijeru u Realu, dok je Al Hilal nudio francuskom reprezentativcu čak oko 300 miliona evra.

- PSŽ bi sigurno preduzeo pravne korake protiv nas da smo napravili neku grešku sa Mbapeom. Real dobro zna šta može i šta bi trebalo da uradi. Nadam se da će Mbape na kraju sezone da stigne u Real na legalan način. U tom slučaju niko ne može da nas optuži da smo sklopili ilegalan dogovor -  rekao je Otero.

Mbape je ove sezone odigrao devet utakmica za PSŽ u svim takmičenjima i postigao je osam golova.

- Mbape nije imao priliku da ovog leta potpiše ugovor sa nama. Da je to uradio, morao bi da se odrekne ogromnih bonusa, koje je dogovorio sa PSŽ-om. Sa druge strane, PSŽ je odredio ogromno obeštećenje. Bilo bi sasvim ludo i ne bi imalo nikakvog smisla da smo dogovorili saradnju godinu dana ranije dok ima ugovor sa PSŽ - zaključio je Otero.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading