NAŠ PEVAČ PODELIO SREĆNE VESTI SA SVIMA: "Srećan sam što se sve poklopilo"

Autor:

Zabava

10.10.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Peđa Jovanović izdao je danas album „24/7“ i tako obradovao svoju vernu publiku.

NAŠ PEVAČ PODELIO SREĆNE VESTI SA SVIMA: "Srećan sam što se sve poklopilo"

Foto: Predrag Pešić

Pevač Peđa Jovanović izdao je danas album „24/7“ i tako obradovao svoju vernu publiku. Sa velikim nestrpljenjem je isečkivao dan kada će svoj rad predstaviti publici. Prethodnih godinu dana verno je radio na albumu na kojem se nalaze sledeće numere: „Ljubav, ja i ti“, „Normalno“, „Ko zna što je to dobro“, „Ispod žita“, „Tvoj neko“, „Ide mi u životu“, Godina za godinom“, „Dokumenta“ i „Kuda žuriš“. Devet numera prati isto toliko različitih spotova.

https://youtube.com/playlist?list=PLZ2yaI7RKpgexGniBCkwqxbat_b987Fa6&si=S0vO5ys3I8LjSqK1

- Drago mi je što su se konačno sve poklopilo i album je objavljen. Zaista sam srećan. Svaka pesma je rađena sa puno ljubavi i uloženo je dosta emocija. Okupio sam provereni tim saradnika sa kojima sam ranije sarađivao i u ovom albumu će se pronaći mnogi. Za svakog ima nekog - kaže Jovanović sa kojim je publika prošle godine uživala u velikom broju koncerata u beogradskoj “MTS dvorani”.

Foto: Kamarad produkcija

Peđa Jovanović

 

 - U svakoj pesmi ima deo mene. Ipak sam ja otpevao. Neke pesme ima delić onog što sam ja proživeo, a neke koje su proživeli moji prijatelji, drugovi, poznanici. Ovo je dobra uvertira za moje predstojeće koncerte koje imam u MTS dvorani – ističe Peđa koji je rasprodao koncertne dane za 10,11,12,14.novembar, te je otvorio i 15.novembar kao novi datum u MTS dvorani.  Album se može preslušati na svim digitalnim platformama: spotify, deezer, apple music, youtube i tidal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading