SKANDAL TRESE ESTRADU! Pevačeva supruga imala odnose sa njegovim KOLEGOM iza bine, a evo gde je on bio!

Autor:

Zabava

10.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama odigrala se u jednom beogradskom klubu kada je folker nahvatao suprugu sa kolegom.

SKANDAL TRESE ESTRADU! Pevačeva supruga imala odnose sa njegovim KOLEGOM iza bine, a evo gde je on bio!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Poznati folker doživeo je pravi šok kada je saznao da mu je supruga bila intimna sa njegovim kolegom i to bukvalno njemu na oči. Da stvar bude još folker je tog kolegu doživljavao kao oca, a on mu je nekoliko meseci radio iza leđa, to jest viđao se sa njegovom ženom, dok ovaj to nije saznao. O ovom neviđenom skandalu ćute svi sa estrade, ali se folker jednom prilikom, u pijanom stanju, otvorio i sve ispričao prijatelju koji nije verovao šta sluša.

- Ne znam kako se on suzdržao kad ih je video zajedno. Ne znam šta bih ja uradio da ženu zateknem iza bine sa kolegom. Ne znam ni njoj gde je bila pamet kada se usudila na tako nešto. Ona je to veče krenula sa njim na nastup, zato što je pevao u Beogradu. Posle nekog vremena pojavio se i taj njegov kolega, kojeg je očigledno pozvala njegova supruga da im se pridruži. Ništa nije bilo čudno, još je folker i oduševio kad ga je video. Kada je počeo drugi blok pesama, njegova supruga se zanela, pa bila intimna sa tim starijim kolegom i to je on video i nastavio je da peva - kaže dobroobavešten izvor za Republiku i dodaje:

- Nakon toga pravio se lud. Kako je to uspeo, verujte da ni meni nije jasno. Kada su došli kod kuće on joj je rekao da se spakuje i da je video da se ljubila sa njegovim kolegom. Ova je javila tom pevaču da je njen muž sve saznao, pa se ovaj trudio da ga jedno vreme izbegava. Kada su se posle nekog vremea sreli na jednoj svirci, ovaj mu je rekao da je njegova žena kriva i da mu se ovaj više ne obraća.   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Davor

10.10.2023 19:59

Bajke za malu decu