DONČIĆ O POVRATKU U EVROPU! Luka OTKRIO da li će doći u Zvezdu Meridianbet

Autor:

Sport

10.10.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se budem vraćao u Evropu, samo Španija dolazi u obzir, rekao je reprezentativac Slovenije

DONČIĆ O POVRATKU U EVROPU! Luka OTKRIO da li će doći u Zvezdu Meridianbet

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

Luka Dončić i njegov Dalas gostovaće Real Madridu u Viznik centru u sklopu priprema za novu sezonu. On je tom prilikom istakao da će ovaj duel biti veoma emotivan za njega, jer je upravo sa "kraljevima" uspeo da pokori Evropu. 

- Bez Madrida ne bih bio gde sam sada. Tu sam sve naučio, tu sam trenirao. Svi smo srećni što smo ovde. Još smo u predsezoni, ovo je dobar izazov, igrati protiv Reala neće biti lako. Znam da ću biti uzbuđen zbog dočeka, čekao sam na ovaj dan mesecima - priznao je Dončić.


On je otkrio i šta mu najviše nedostaje u Americi.

- Poveo bih nekog od bivših kolega. Rudija, Ljulja, nekog trenera i fizija. Ono što je sigurno je da ću sa sobom poneti šunku - istakao je Luka. 

Poznato je da je Luka Dončić veliki navijač Crvene zvezde, međutim, on je istakao da bi Real Madrid bio jedina opcija ako bude dolazio u Beograd. 

- Ako se jednog dana vratim u Evropu, siguran sam da ću se vratiti u Madrid. Ne znam kakva će biti budućnost, ali ako se budem vraćao, to će biti Madrid, sto posto - zaključio je Dončić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading