RISTOVSKI BRANIO DANICI DA SNIMA LJUBAVNE SCENE: Posle toliko godina otkrivena velika tajna, OVO JE NJIHOV DOGOVOR

Autor:

Zabava

10.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča Lazara i Danice Ristovski nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njih dvoje su imali pravila dok su bili u braku.

RISTOVSKI BRANIO DANICI DA SNIMA LJUBAVNE SCENE: Posle toliko godina otkrivena velika tajna, OVO JE NJIHOV DOGOVOR

Foto: Tanjug/T.Valič

Glumci Lazar Ristovski i Danica Ristovski decenijama su važili za jedan od najskladnijih parova među poznatima. Međutim, malo ko zna da su Lazar i Danica postigli dogovor dok su bili u braku, te da je Ristovski branio bivšoj ženi da snima intimne scene, dok je on to mogao da radi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Ristovski

Ljubav između Lazara i Danice se brzo razvila, a oni su se venčali 1980. godine. Iz njihove ljubavi rodili su se Petar, koji je danas uspešan producent i režiser, i Jovan, koji je ekonomista. Bili su sinonim za jedan od najsložnijih i najsrećnijih parova i njihov brak nikada nije padao u iskušenja. Kako se pisalo u medijima, njih dvoje su se dogovorili on može da snima ljubavne scene, a ona ne. To je bio njihov dogovor i Danica se toga strogo pridržavala.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Danica Ristovski

 

Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav - istakla je Danica jednom prilikom pričajući o svom braku.

Iako nikada nisu mnogo pričali o svom privatnom životu, glumac je jednom prilikom priznao da je u pitanju ljubav iz školske klupe.

Upoznali smo se na Akademiji. Bila je to ljubav iz školske klupe. Istina je da je velika lista glumačkih bračnih parova, ali mislim da je taj procenat znatno manji nego, recimo, u svetu doktora. Mada su, na neki način, i glumci doktori. Za dušu - ispričao Lazar Ristovski svojevremeno za medije.

Danica je u jednom intervjuu objasnila svoj stav da dama nikada ne sme da izgubi dostojanstvo, ali da mora da bude mudra kako bi prepoznala kad je korist u ćutanju.

- Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo. Žena nikada ne sme da izgubi dostajanstvo - ispričala je Danica. 

Međutim, prošle godine, a nakon 42 godine braka, Lazar i Danica su odlučili da stave tačku na svoju ljubav. Oboje su rekli da su se rastali prijateljski, da je među njima nestalo emocija,ali i da su ostali u odličnim odnosima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading