BIBRAS NATHO SE SLOMIO: Posle suza ga dodatno savladale emocije

Autor:

Sport

10.10.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moje srce je slomljeno, poručio je fudbaler Partizana zbog ratnih razaranja u njegovom Izraelu

BIBRAS NATHO SE SLOMIO: Posle suza ga dodatno savladale emocije

Foto: Starsport

Vezista Partizana Bibras Natho

Bibras Natho veoma emotivno proživljava ratne strahote koje se dešavaju u njegovom rodnom Izraelu. Dok rat besni u njegovoj zemlji fudbaler Partizana je promenio plan i ostao u Beogradu umesto da se vrati kući, zbog čega se posle suza na fudbalskom terenu dodatno emotivno slomio i poslao snažnu poruku preko društvenih mreža.

- Kada ljudi izgube humanost i kada koriste moju svetu religiju za tako nešto, tada ne mogu da ćutim. Bog vidi sve, nemojte to da zaboravite. Moje srce je slomljeno. Priželjkujem bolje dane. Žao mi je zbog mnogih izgubljenih nevinih života, neka Bog podari blagostanje njihovim porodicama - poručio je Natho putem Instagrama.

Foto: instagram/bibars66

 

Podsetimo, kada je počeo rat u Izraelu Natho se takođe emotivno oglasio, opširnim pismo, ali su mu sada očigledno ponestale reči.

- Trenutno je u Izraelu horor film, svuda samo krv i noćna mora! Pre utakmice sam znao da ću biti strelac, samo nisam bio siguran da li uopšte treba da igram. Nisam znao ni kako da se ponašam. Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram - počeo je ispovest Natho koju je preneo Izrael Hajom, pa nastavio:

- Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading