RADOVAN PANKOV PRENOĆIO U ZATVORU: Iz Holandije stižu šokantni detalji hapšenja Srbina

Autor:

Sport

06.10.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Alkmaru nije imala milosti iako Srbin nije mogao da bude ni za šta kriv.

RADOVAN PANKOV PRENOĆIO U ZATVORU: Iz Holandije stižu šokantni detalji hapšenja Srbina

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov prenoći je u zatvoru u Alkmaru! Fudbaler Legije iz Varšave priveden je u četvrtak uveče posle meča drugog kola Lige konferencija između AZ Alkmara i poljskog kluba (1:0) i još se nalazi u holandskom zatvoru, javljaju poljski mediji. Da stvar bude gora, oni uopšte ne očekuju da bi on danas mogao da bude pušten na slobodu.

Naime, portal Pilka nožna piše da su fudbaleri i rukovodstvo Legije imali tešku noć u Alkmaru, posle meča u Ligi konferencije, a najdeblji kraj su izvukli Srbin i kapiten tima Portugalac Žozue. Oni su i dalje u pritvoru, a fudbaleri Legije i rukovodstvo kluba još nisu napustili Alkmar jer čekaju da Pankov i Žozue izađu iz pritvora. U međuvremenu, pojavio se snimak kako poljska policija privodi Žozuea i Pankova.

 

 

Podsetimo, uvertira za incidente posle meča i hapšenje Pankova desila se pre utakmice kada su se sukobili navijači Legije i policija, a jedan policajac je ostao bez svesti pa je prevezen u bolnicu. Zato je policija posle meča prerano zatvorila stadion, a iza ograde su ostali pojedini igrači i članovi Legije. Zato su se usprotivili organima reda, pa je policija zabranila ulazak ostatku poljskog tima u autobus. Usledila je i gruba intervencija pendresima, a udaren je i predsednik kluba Darijuš Mioduski, pa je zadobio lakše povrede.

Međutim, najgore su prošli bivši igrač Crvene zvezde Radovan Pankov i kapiten Žozue. Oni su bukvalno izvučeni iz autobusa i privedeni u stanicu. Pritom su obojica bila u autobusu i nisu učestvovali u incidentima, ali su Poljaci dobili ultimatum da predaju Pankov i Žozue , ili će svi biti izbačeni iz njega. Potom su trener Legije Kosta Runjajić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za igračima u stanicu i tamo prenoćili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading