OTKRIVAMO RAZLOG HAPŠENJA RADOVANA PANKOVA: Srpskom fudbaleru pokušavaju OVO da prišiju

Autor:

Sport

06.10.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljaci nisu imali kud, morali su da predaju Srbina i Portugalca, ili bi svi bili privedeni.

OTKRIVAMO RAZLOG HAPŠENJA RADOVANA PANKOVA: Srpskom fudbaleru pokušavaju OVO da prišiju

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov, fudbaler Legije iz Varšave je priveden u policijsku stanicu posle utakmice u kojoj su poraženi od holandskog AZ Alkmara u drugom kolu Lige konferencija u gostima (1:0). Nekadašnji igrač brojnih klubova, uključujući i Crvenu zvezdu, odveden je iz klupskog autobusa pravo u policijsku stanicu zajedno sa portugalskim vezistom Žosueom Peškeirom, a sada je otkriveno i zašto.

 

 

Kada je policija odlučili da zatvori kapije stadiona u Alkmaru, polovina igrača i članova ekspedicije Legije nije izašlo iz njega. Zato su se pobunili i ušli u raspravu sa policijom, a prema navodima iz Holandije Pankov i Žosue su se najviše usprotivili brutalnosti, pa ih je holandska policija privela i to pod pretnjom da će isprazniti ceo autobus ako njih dvojica ne izađu.

 

 

Kako prenose holandski mediji, reakcija policije je bila brutalna jer je navodno postojalo obećanje Legije poljskoj i holandskoj policiji da njihovi navijači neće praviti probleme, ali je pogaženo još pre početka utakmice. Tada su navijači Legije u stampedu protrčali kroz kapije stadiona a žandarmerija nije uspela da ih zaustavi. Ali ono što je još više razbesnelo pripadnike snaga reda je da je jedan policajac tom prilikom onesvešćen, a fanovi Legije su oteli više pendreka i suzavaca. Zbog toga su rešili da treniraju strogoću posle meča, a najdeblji kraj su izvukli Pankov i Portugalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading