ALBANAC IZ LAŽNE DRŽAVE PROVOCIRAO SRBE! Zećiri: Moja porodica živi blizu vaše zemlje

Autor:

Sport

04.10.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Genk na konferenciju doveo igrača koji je poreklom sa Kosova i Metohije

ALBANAC IZ LAŽNE DRŽAVE PROVOCIRAO SRBE! Zećiri: Moja porodica živi blizu vaše zemlje

Foto: https://www.profimedia.rs/

Fudbalski klub Genk sastaće se sa Čukaričkim u Ligi konferencija, a u oči ovog duela desila se veoma neobična stvar. Naime, klub iz Belgije je na konferenciju za štampu poslao igrača albanskog porekla sa Kosova i Metohije Andi Zećiri. Ne zna se da li su čelnici Genta na ovaj način hteli da isprovociraju domaćina ili je sve bilo puka slučajnost, ali sam igrač svakako jeste. 

Naime, on je istakao da njegova porodica živi u blizini Srbije, tačnije hteo je da kaže da živi u južnoj srpskoj pokrajini.

Moja porodica živi jako blizu Srbije, čak i ja malo govorim srpski. Što se tiče utakmice, neće doći na nju - rekao je Andi.  

A kada je u pitanju sam meč protiv Čukaričkog, Zećiri je poručio da neće biti lako. 

Znamo sastav Čukaričkog i znamo šta mogu da urade. Pružićemo sve da bismo došli do pozitivnog rezultata. Verujem u saigrače i verujem da sutra možemo da pokažemo koliko vredimo. Igranje u Evropi oduvek je bio san. Nadam se da ćemo što više pobeda ostvariti i otići što dalje. Međutim, spremamo se iz utakmice u utakmicu i fokusirani smo na svaki meč.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading