SENZACIJA U BAČKOJ TOPOLI: TSC u 90. minutu izborio bod protiv Olimpijakosa u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

05.10.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo, naši!

SENZACIJA U BAČKOJ TOPOLI: TSC u 90. minutu izborio bod protiv Olimpijakosa u Ligi Evrope!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a i Olimpijakosa odigrali su večeras u Bačkoj Topoli bez pobednika, 2:2 u meču drugog kola grupe A Lige Evrope.

Golove za klub iz Bačke Topole postigli su Ifet Đakovac u 63. i Miloš Pantović u 90. minutu.

Strelci za Olimpijakos bili su Jorgos Masuras u 16. i Danijel Podens u 57. minutu. Gosti su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u 72. minutu isključen Andreas Ntoi.

Foto: Starsport

ZAUSTAVLJEN: Jovetić

U drugom meču drugog kola grupe A, Vest Hem je u gostima pobedio Frajburg 2:1. Vest Hem je prvi na tabeli grupe A Lige Evrope sa šest bodova, Frajburg ima tri, dok su Olimpijakos i TSC osvojili po jedan.

Trener domaćih Žarko Lazetić bio je zadovoljan.

-  Od primljenog gola. To je bila barijera, respekt prema Olimpijakosu. Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će biti dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da kažem da TSC nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa, eto... Nismo hteli da kažemo da nam je uteha dosta, nego smo uzeli nešto. Evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati. Uzeli smo jedan bod i potrudičemo se da uzmemo još - kazao je Lazetić, a onda nastavio o samom kraju susreta kada je TSC i poravnao - rekao je Lazetić i dodao:

-  Dobro su ušli svi, treba se adaptirati na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno ćemo to značiti za nastavak.

Treće kolo grupe A Lige Evrope je na programu 26. oktobra, a sastaće se TSC - Frajburg i Olimpijakos - Vest Hem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Dobro su ušli svi, treba se adaptirati na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno ćemo to značiti za nastavak

Komentari (0)

Loading