ZVEZDA JE PORODICA! Smeh do suza na tim-bildingu, inicijacija, karakoke i skakljiva pitanja... EVO KOGA SU PROGLASILI ZA NAJLEPŠEG!

Autor:

Sport

02.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli radili na zajedništvu pred Jang Bojs.

ZVEZDA JE PORODICA! Smeh do suza na tim-bildingu, inicijacija, karakoke i skakljiva pitanja... EVO KOGA SU PROGLASILI ZA NAJLEPŠEG!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde uoči možda presudnog meča sa Jang Bojsom u Ligi šampiona (četvrtak, 21.00) na Marakani imali su zanimljivo druženje.

Sudeći po kadvorima Zvezda TV bilo je urnebesno, a igrači srpskog šampiona jačali su zajedništvo i međuljudske odnose u timu. U nekoliko navrata bilo je smeha do suza, neobičnih pitanja poput onih u igri "istina ili izazov", pevanja, klope...

No, krenimo redom. Najpre su na podijum, pred kompletnim timom i stručnim štabom, izašle novajlije. Kao što to tradicija nalaže, usledila je inicijacija, što znači da moraju da otpevaju nekoliko strofi pesme po izboru. Led je probio In Bom Hvang i, naravno, dobio aplauze za trud. Šerif Endijae inspiraciju je dobio u svom imenu, pa je izabrao legendarni hit Boba Marlija "I shot the sheriff", a morao je i da odgovori na škakljivo pitanje, odnosno više njih koja je postavljao Baharova desna ruka Gaj Zafrati.

Koliko žena imaš?

- Samo jednu - odgovorio je Endijae, a potom kao iz topa izabrao najlepšeg saigrača: "Kanga", rekao je Endijae nakon čega su usledile ovacije.

Uroš Kabić, pridošlica iz Vojvodina, izabrao je pesmu "Kafanska pevačica" i potpuno razgalio atmosferu, dok je Nemanji Milunoviću zapalo da na karaokama otpeva Stingov evergrin "Englishman in New York". Kompletan materijal pod nazivom "Mi smo porodica" možete pogledati na video-klipu iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading