OVO SU SVI PRIMERI KOLABIRANJA NA FUDBALSKIM TERENIMA! Među njima je i jedan Srbin!

Autor:

Sport

02.10.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji slučaj zabeležen je u Holandiji.

OVO SU SVI PRIMERI KOLABIRANJA NA FUDBALSKIM TERENIMA! Među njima je i jedan Srbin!

Foto: Twitter printscreen/enyeninick

Saigrači opkružili Etijena Vasena

Poslednji primer kolabiranja na fudbalskim terenima viđen je u duelu RKC Valvajka i Ajaksa, koji je prekinut u 86. minutu, pošto je golman domaćih Etijen Vasen posle kontakta s protivničkim napadačem Brobijem ostao da leži na zemlji.

Ovaj slučaj naterao nas je da se podsetimo koji su to igrači doživeli sličnu sudbinu na "travnatom pravougaoniku".

Dragi Gudelj, mlađi brat reprezentativca Srbije Nemanje, srušio se 27. marta ove godine, u jednom momentu i bez svesti je bio pet minuta! Srećom, posle intervencije lekarskog tima i reanimacije osvestio se i drama nije završena tragično. On je posle reanimacije stavljen na kolica i dok su ga ubacivali u kola Hitne pomoći vratila mu se svest, saopštio je tada lekarima da može da se vrati na teren i da ga puste da igra, ali su doktori bez razmišljanja to odbili. Oporavak je uspešno protekao i sada je sve u redu s njim.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Dragi Gudelj

Mladi fudbaler Liverpula Ben Douk, tokom omladinske Lige šampiona protiv Sportinga iz Lisabona istog meseca je pao na travu i nije se pomerao dva minuta. Kobnih posledica nije bilo, ali je biser "redsa" dobio priliku da uđe na ovu listu.

Samo mesec dana kasnije, 20. aprila, fudbaler Velez Sarsfilda Ivan Bela kolabirao je po završetku utakmice argentinske lige protiv Njuels Old Bojsa. Bivši klub Lea Mesija je pobedio 3:1, a Ivanu je pozlilo odmah pošto je sudija odsvirao kraj utakmice.

Prošle godine as Barselone Ronald Arauho pao je pred prepunim tribinama Nou Kampa, bez tragičnih posledica.

Foto: Tanjug/AP

Arauha prevoze u bolnicu

Ekipa Partizana 2021. godine ugostila estonsku Flore, a defanzivac gostiju Markus Sepik se u 72. minutu srušio na travu Humske. Odmah su se na terenu pojavila i kola hitne pomoći koja su ovog fudbalera prevezla direktno u Urgenti centar. 

Foto: Starsport

detalj s meča Partizan - Flora

Iz iste sezone, svima je još u sećanju ostala horor scena sa EP kada je na meču Danska - Finska, Kristijan Eriksen pao pred celim svetom na teren. Satima su se borili za život tadašnjeg fudbalera Intera i sve se dobro završilo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Eriksen se samo srušio na travu

Posle svega, Danac je nastavio da profesionalno igra fudbal i nedugo potom potpisao za Mančester junajted, za koji i danas nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading