KLUB IZDAO SAOPŠTENJE: Evo u kakvom stanju je golman koji je nepomično ležao bez svesti nasred terena!

Autor: Tanjug

Sport

01.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor scena dogodila se u finišu utakmice RKC - Ajaks.

KLUB IZDAO SAOPŠTENJE: Evo u kakvom stanju je golman koji je nepomično ležao bez svesti nasred terena!

Foto: Twitter printscreen/enyeninick

Saigrači opkružili Etijena Vasena

Čelnici holandskog fudbalskog kluba RKC Valvajka saopštili su da se golman Etijen Vasen uspešno oporavlja posle povrede koju je doživeo u finišu meča protiv Ajaksa koji je prekinut u subotu uveče u 86. minutu.

- Posle sinoćnjeg saopštenja, danas možemo da izvestimo da je naš golman Etijen Vasen imao laku noć i da je nastavio da se oporavlja. Za Etijena je za sad važno da može da se oporavi u miru u narednim satima i danima. Stoga bismo želeli da vas zamolimo da njemu i njegovoj porodici date vremena i odmora za ovo. U ime svih unutar RKC Valvajka, želimo Etijenu i svim ljudima oko njega da imaju mnogo snage. Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovo videti u klubu - stoji u klupskom saopštenju.

Golman kluba iz Valvajka ostao je nepomično da leži na travi posle sudara sa napadačem Ajaksa Brajanom Brobijem. Utakmica je prekinuta u 86. minutu pri rezultatu 3:2 za goste iz Amsterdama i još uvek nije poznato kad će se nastaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading