DIREKTOR OTKRIO UŽASNE DETALJE! Igrači POVRAĆALI zbog OVIH dešavanja!

Autor:

Sport

01.10.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj s meča RKC Valvajk - Ajaks, u kome je golman Etijen Vasen ostao nepomičan da leži, obišao celu Evropu.

DIREKTOR OTKRIO UŽASNE DETALJE! Igrači POVRAĆALI zbog OVIH dešavanja!

Foto: Printscreen/Twitter

Sve se desilo u 86. minutu, pri vođstvu "kopljanika" od 3:2. Tada je u želji da dođe do lopte pre Etijena Vasena, napadač gostiju iz Amsterdama Brajan Brobi se sudario s čuvarem mreže RKC-a, posle čega je golman Valvajka ostao da leži nepomično na travi.

Ovakva situacija je izazvala paniku kod svih igrača na terenu. Ekspresno su se na terenu našle medicinske služne, kao i lekari obe ekipe, dok je utakmica istog trenutka prekinuta.

Direktor RKC-a Frank van Moselvels obelodanio je detalje koji su se dešavali u trenucima kada su doktori oživljavali Vasena, koji je ipak svestan napustio igralište.

- Doktori su ga reanimirali na terenu, ali nije odmah reagovao, pa su nastavili. Dobra vest je da se oporavio dok je bio na terenu, bio je pri svesti, a potom mu je pružena pomoć i u svlačionici, pa mu je stanje stabilizovano. Nakon što su mu doktori postavili nekoliko pitanja odveli su ga u bolnicu - rekao je Frank van Moselvels holandskim medijima.

Uprkos svemu, nastala situacija uticala je na ostale fudbalere RKC-a. Nisu krili strah od svega viđenog, šok je bio prisutan kod svih prvotimaca, pojedinci su čak i pustili suze, a s obzirom na to da su bili zabrinuti za saigrača nastavak meča nije ni usledio. 

- Igrači su bili u strašnom šoku jer je Etijen dugo bio u nesvesti. Neki su od šoka povraćali na terenu i u svlačionici i nije bilo nikakve šanse da se utakmica nastavi. Etijen je na svim mogućim pretragama u bolnici i možemo samo da se nadamo da neće imati posledice - istakao je Moselvels.

Ovo je, podsetimo, drugi put zaredom u kratkom vremenskom intervalu, da je meč Ajaksa prekinut. Pre nekoliko dana derbi protiv Fejenorda završen je zbog divljanja navijača tima iz Amsterdama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading