PIKSI TRLJA RUKE! Stojković GLEDAO veliki derbi Grčke! Oduševio ga tandem "orlova"!

Autor:

Sport

02.10.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" na radnom zadatku.

PIKSI TRLJA RUKE! Stojković GLEDAO veliki derbi Grčke! Oduševio ga tandem "orlova"!

Foto: fss.rs

Piksi

Bliži se okupljanje A tima Srbije pred oktobarski ciklus kvalifikacija, konačan spisak selektor Dragan Stojković saopštava u petak, a posle vikenda u Atini sigurno da ima razloga da bude zadovoljan formom naših reprezentativaca koje je gledao sinoć na stadionu „Apostolos Nikolaidis“.

Ujedno, Piksi je posmatrao derbi minulog kola grčkog prvenstva Panatinaikos – PAOK, koji je završen nerešenim ishodom (2:2) i to golom domaćih u poslednjim momentima meča. Asistent za gol i bod Panatinaikosa bio je Filip Mladenović.

Sve do tog trenutka PAOK je bio blizu velikog slavlja zahvaljujući sjajnom golom Andrije Živkovića. Reprezentativac Srbije u dresu solunskog kluba učestvovao je i kod prvog gola gostiju, pošto je posle njegovog centaršuta PAOK došao do vođstva. U prvih 70 minuta utakmice, koliko je proveo na terenu, odličnu partiju u dresu Panatinaikosa pružio je i Filip Đuričić.

Foto: fss.rs

 

Sve u svemu mnogo razloga za dobro raspoloženje stratega Orlova, koji je u Atini imao planiran susret i sa igračem AEK-a Mijatom Gaćinovićem, ali je reprezentaivac Srbije bio sprečen zbog svojih obaveza i puta sa ekipom na Krit.

Pre povratka u Beograd naš selektor je razmenio utiske o utakmici i aktuelnim temama sa trenerom Panatinaikosa Ivicom Jovanovićem, koji je poželeo Srbiji plasman na Evropsko prvenstvo i uspeh u predstojeća dva meča u oktobru.

Republika

Foto: fss.rs

Dragan Stojković i Ivica Jovanović

Srpska reprezentacija gostuje Mađarskoj 14. oktobra, tri dana kasnije na programu je meč protiv Crne Gore u Beogradu. Okupljanje i početak priprema je za sedam dana u SC FSS u Staroj Pazovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading