PIKSI TRLJA RUKE! Reprezentativac Srbije strelac u UBEDLJIVOJ pobedi učesnika Lige šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč obeležio zanimljiv transparent.

PIKSI TRLJA RUKE! Reprezentativac Srbije strelac u UBEDLJIVOJ pobedi učesnika Lige šampiona! (VIDEO)

Foto: FSS

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović bio je strelac poslednjeg pogotka Salcburga u pobedi učesnika Lige šampiona protiv Austrije Salcburg 4:0 (1:0) u austrijskom Kupu.

Zanimljivo da su ove dve ekipe odigrale prvi derbi grada Salcburga, otkako je Red Bul kupio "originalnu" Austriju pre 18 godina i promenio joj ime i tradicionalnu ljubičastu boju u crveno-bele dresove.

Zbog toga su navijači bili nezadovoljni i posle toga osnovali novu Austriju, koja se juče prvi put od 2005. i "gašenja" sastala sa austrijskim prvakom.

Foto: Starsport

 

"Bikovi" su kasnili na utakmicu, pošto su se teškom mukom probili kroz masu navijača koji su ih okružili, pa je zbog sigurnosnih razloga meč počeo s 30 minuta zakašnjenja.

Najvatrenije pristalice Austrije priredile su spektakularne koreografije, a omražene goste dočekali su s zastavom na kojoj Volfgang Amadeus Mocart violinom tuče bika, uz poruku "U Salcburgu sviramo samo violinu", čime su aludirali na ljubičastu boju.

Iako su imali ogromnu podršku s tribina, fudbaleri trećeligaša nisu uspeli da pariraju apsolutnom favoritu, koji je u drugom poluvremenu stigao do pobede.

Salcburg je poveo preko Amara Dedića u osmom minutu, da bi rezervista Amankva Forson bio dvostruki strelac za samo deset minuta i u nastavku srušio snove domaćina o eventualnoj senzaciji.

Dobra vest za selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija, pred oktobarske kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore i Mađarske u Budimpešti, jeste ta da je Pavlović zatresao mrežu sedam minuta pre kraja utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading