BIĆE RATA: Izdaju niko ne prašta, pogotovo ne navijači najvećih rivala

Autor:

Sport

27.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Evropa drhti pred start Evrolige zbog onog što nas čeka već u prvom kolu.

BIĆE RATA: Izdaju niko ne prašta, pogotovo ne navijači najvećih rivala

Foto: Starsport

Duel Slukasa i Pantera

Nova sezona Evrolige startovaće 5. oktobra, a već narednog dana moguć je pravi košarkaški rat. Naime, u prvom kolu na programu je veliki grčki derbi između Panatinaikosa i Olimpijakosa, na kojem je atmosfera sama po sebi zapaljiva, a ovoj put biće još burnija zbog nesuđenog košarkaša Partizana Kostasa Slukasa.

Naime, reprezentativac Grčke je posle deset godina ovog leta odlučio da skine crveno-beli dres i zameni ga zelenim, što je u Atini smrtni greh. Jedino dobro u svemu je što je PAO domaćin pa je pitanje da li će uopšte biti gostujućih navijača, jer ako dođu haos nam ne gine. Međutim, sam košarkaš kojeg je želeo i Željko Obradović pokušao je da smiri strasti. Doduše, fotografija koju je objavila Evroliga na svojim profilima na društvenim mrežama na kojoj je u dresu Panatinaikosa možda baš i ne pomaže u tome.

- Neće biti lako. Radio sam to ranije sa Fenerbahčeom i bio sam izviždan. A kada sam napustio Olimpijakos, opet situacije nisu bile ispisane baš onako kako su se desile, kao i sada... Ovog puta će biti još zviždanja. Navijači rade svoj posao, a navijači Olimpijakosa nesebično vole svoj tim i daju dušu za svoj tim. Mi, ja i moji saigrači, moramo da radimo svoj posao jer smo profesionalci i imamo zajednički cilj, da stignemo što više možemo - rekao je Slukas, pa objasnio kako se uopšte odlučio da uradi neoprostivo:

- Sve se desilo veoma brzo. Važnu ulogu je odigrala i situacija sa Olimpijakosom. Moja odluka je da ne govorim o tome. Šta se sve dešavalo. Stoji pri tome. Pristup Panatinaikosa je bio veoma dobar. Jedan od glavnih razloga je trener Ataman, koga posebno cenim. U mojoj karijeri reč koja me karakteriše je motivacija. Kada sam video da i Panatinaikos i ja imamo veću motivaciju da postignemo nešto veoma lepo, oni su bili glavni razlozi da se okupimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NORMALNO JE TO KO PLATI KLATI

27.09.2023 11:33

KAD JE MOGAO SPANULIS KOD RIBARA OLIMPIJAKOSA STO NE BI MOGAO SLUKAS KOD PAO VECEG KOSARKASKOG KLUBA !