SRAMNA PROVOKACIJA SRBA! Fudbaler lažne države KOPIRAO Džaku i Šaćirija, pa POZVAO sve Albance da OVO urade! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka tokom derbija.

SRAMNA PROVOKACIJA SRBA! Fudbaler lažne države KOPIRAO Džaku i Šaćirija, pa POZVAO sve Albance da OVO urade! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Albion Rahmani

Fudbaler Rapida Albion Rahmani pokazao je dvoglavog orla (stari albanski simbol) tokom derbija rumunskog prvenstva, u kome su se sastali tim iz Bukurešta i Kluž.

On je "iskopirao" potez Đerdana Šaćirija i Granita Džake, koji su za vreme Mundijala u Rusiji i Kataru protiv Srbije sramno provocirali naše igrače i navijače.

– Ja sam s Kosova i albanske krvi. Slaviću znakom orla kada god je to moguće, želim da ohrabrim Albance da urade isto – rekao je Rahmani posle meča protiv Kluža.

Bio je to njegov šesti gol u sezoni na samo četiri meča, pored dve asistencije i isplatila se investicija Rapida, iako je imao problema da dođe u Rumuniju zbog pasoša.

Zanimljivo da je pre dva meseca pojavila mogućnost da će Rahmani ostati bez transfera u Rapid, koji je bio dogovoren za 700.000 evra za prelazak iz Balkanija. Povod tome je bila njegova zabrana ulaska u Rumuniju, pošto naše komšije ne priznaju lažnu državu Kosovo.

Budući da ovaj fudbaler ima samo pasoš tzv. Kosova, naišao je najpre na rampu Rumuna koji su osvedočeni prijatelji Srbije, ipak, u međuvremenu spor je rešen na taj način što je Rahmani verovatno dobio specijalnu dozvolu. Možda i kroz srpski pasoš, kao što se tada govorilo.

Albion je prošle sezone na 50 mečeva za Balkani postigao neverovatnih 30 pogodaka, što mu je otvorilo vrata transferu u bolji klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading