DUEL SRBA PRIPAO GOSTIMA: Ivićev Krasnodar se ne šali, pobegao Zenitu na +7! Eraković nemoćan

Autor:

Sport

30.09.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su mečevi desetog kola Premijer lige Rusije.

DUEL SRBA PRIPAO GOSTIMA: Ivićev Krasnodar se ne šali, pobegao Zenitu na +7! Eraković nemoćan

Foto: www.profimedia.rs

Mada je još uvek rano, prošla je tek trećina prvenstva Premijer lige, ali ako ništa drugo već sada se nazire kandidat za titulu u Rusiji! U pitanju je Fudbalski klub Krasnodar koji predvodi srpski stručnjak Vladimir Ivić.

Kako, zašto? Pa, rutinski je arhivirao i teško gostovanje Rubinu u Kazanju sa 2:0. Strelci su bili Kordoba u 24. i Olsegun u 86. minutu za 24. bod kluba sa juga evropskog dela Ruske Federacije. 

Bio je to okršaj nekolicine Srba u oba sastava. Osim pomenut Ivića, boje Krasnodara brani i vezni fudbaler Mihajlo Banjac koji je meč počeo sa klupe, ali je stigao da odigra nekih 40 minuta. S druge strane, za domaći Rubin od starta su nastupili srpski internacionalci Nikola Čumić i Lazar Ranđelović, koji su delovali po krilima, ali je bilo uzalud. Takođe, klub iz Kazanja u svojim redovima ima i Uroša Drezgića, inače rezervistu na ovom meču, odnosno doskorašnjeg štopera Partizana iz Crne Gore - Igora Vujačića koji je odigrao svih 90 minuta.

Inače, "bikovima" je ovo bio sedmi trijumf posle deset kola, uz tri remija i bez poraza, čime su već godinama najvećem favoritu za titulu - Zenitu, pobegli na plus šedam bodova prednosti. Klub iz Sankt Peterburga još jutroj je igrao svom meč desete runde i poražen je od 11-oplasiranog Orenburga u gostima sa 3:1, iako je poveo već u drugom minutu. Na terenu je svih 90 i kusur minuta proveo reprezentativac Srbije Strahinja Eraković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak JEDAN JE IVIC

30.09.2023 22:36

V.IVIC SPOSOBAN DA VODI SVAKU EKIPU EVROPE! SVAKA MU CAST.