VARVARI UZ BRATSKU SRBIJU: Podgorički navijači odali počast ubijenim Srbima na Kosmetu!

Autor:

Sport

27.09.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naklon do poda!

VARVARI UZ BRATSKU SRBIJU: Podgorički navijači odali počast ubijenim Srbima na Kosmetu!

Foto: Starsport

Navijači podgoričke Budućnosti, velikom većinom deklarisani Srbi, još jednom su pokazali veliko srce. Naime, oni su na meču svog voljenog kluba protiv Mladosti iz Donje Gorice (2:2), koja se odigrala u okviru 10. kola prvenstva Crne Gore, odali počast ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji, koji su stradali od ruke zločinačkog režima Aljbina Kurtija. 

Naime, oni su na tribini na kojoj se tradicionalno okupljaju istakli transparente sa imenima poginulih Srba - Stefana Nedeljkovića iz Zvečana, kao i Bojana Mijailovića i Igora Milenkovića iz Leposavića, dok je ispod pisalo: "slava herojima".

Fotografiju sa stadiona Pod Goricom objavio je crnogorski političar Vladislav Dajković, a u opisu dodao jednu bolnu istinu:

Dok pojedini Srbi iz beogradskog Kruga dvojke pljuju po nastradalim momcima sa Kosova i Metohije, navijači podgoričke Budućnosti odali počast herojima. Da srce zaboli. Varvari, NAKLON do poda - napisao je Dajković uz emotikone srca i ruku koje se mole.

 

 

Pomen ubijenima kod manastira Banjska u opštini Zvečan upriličili su i navijači iz Beograda. Osim pristalica Crvene zvezde, koje su organizovale okupljanje, ispred Hrama Svetog Save u srpskoj prestonici pristuni su bili i navijači Partizana "grobari", fanovi Zemuna "taurunum bojsi", kao i OFK Beograda "plava unija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading