NOVI PREDSEDNIK SUDIJSKE KOMISIJE ODLUČIO! Evo ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Autor:

Sport

30.09.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je 10. kolo Superlige Srbije.

NOVI PREDSEDNIK SUDIJSKE KOMISIJE ODLUČIO! Evo ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Foto: Starsport

Posle odlaganja kompletnog 9. kola Superlige Srbije, ovog vikenda nastavlja se takmičenje na terenima srpske fudbalske elite.

U uvodnoj utakmici, Vojvodina je golovima Mihaila Ivanovića savladala IMT rezultatom 2:1, dok večiti rivali Crvena zvezda i Partizan na terene izlaze u subotu i nedelju.

Novi predsednik Sudijske komisije Dejan Santrač, koji je zamenio Dejana Filipovića na toj funkciji, odlučio je da na utakmici srpskog šampiona protiv Radničkog iz Niša pravdu deli Pavle Ilić, a u VAR sobi će se kao i u prošlom duelu Baharovog tima naći Momčilo Marković. Taj susret je na programu u subotu od 18 časova i pet minuta na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Samo dan kasnije, pod Bagdalom se sastaju Napredak i Partizan. Pištaljka će biti u rukama Nenada Minakovića iz Novog Sada, a utakmica se igra od 17 časova.

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, koji je bio delegiran za 171. večiti derbi, ali je odložen zbog tragičnih dešavanja u Banjskoj, u 10. kolu obavljaće ulogu arbitra u VAR sobi na meču Spartak Ždrepčeva krv – Čukarički. U ovom okršaju pravdu će deliti Milan Ilić iz Ćuprije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading