ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI! Otkrivamo POZADINU incidenta koji je imao BRAT Ivice Dragutinovića!

Autor:

Sport

29.09.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili događaj se desio 26. septembra.

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI! Otkrivamo POZADINU incidenta koji je imao BRAT Ivice Dragutinovića!

Foto: Telegraf/DraganKadić

Tokom dana pisali smo da je Vujica Dragutinović, brat proslavljenog srpskog reprezentativca Ivice Dragutinovića, zbog svađe u saobraćaju napao E. H. i naneo mu teške telesne povrede.

Kako "Republika" saznaje, tom prilikom E. H. je krenuo ka gradu i na magistralnom putu stao sa strane, da žena izađe iz automobila. Kada je otvorio vrata, naišao je brat Ivice Dragutinovića i napao ovog momka, jer je tu parkirao prevozno sredstvo.

Najpre je Vujica Dragutinović napao E. H. verbalno, da bi potom izašao iz kola i udario ga pesnicom.

Nesrećni momak je pao kao pokošen i od udarca prilikom pada zadobio otvoreni prelom noge. Prema rečima E. H. izgledalo je jezivo način na koji mu je noga odletela!

Hitno je E.H. prevežen u Užice u bolnicu i primljen na hospitalizaciju. Posle nemilog događaja, Vujica je pobegao sa lica mesta, a kada je "dolijao" pred organima reda, njegovo ime se držalo u tajnosti.

Porodica prebijenog mladića E.H. je tek kasnije saznala o kome se radi! Na prijepoljskoj televiziji je jutros objavljena informacija da je Vujici Dragutinoviću određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading