EKSKLUZIVNO: Ivica Dragutinović OTKRIO ISTINU o incidentu svog BRATA!

Autor:

Sport

29.09.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacije iz prve ruke...

EKSKLUZIVNO: Ivica Dragutinović OTKRIO ISTINU o incidentu svog BRATA!

Foto: Telegraf/DraganKadić

Srpski mediji preneli su da je brat bivšeg fudblaskog reprezentativca Srbije Ivice Dragutinovića zbog svađe u saobraćaju napao muškarca i naneo mu teške telesne povrede.

Incident se dogodio 26. septembra u Prijepolju, nakon verbalne svađe zbog jedne situacije u saobraćaju, kada je navodna žrtva upalila sva četiri pokazivača pravca i stala. To je razjarilo brata poznatog fudbalera koji ga je potom fizički napao.

Pozvali smo Ivicu, koji je za portal Republika.rs rekao svoju verziju događaja.

- Tačno je da je moj brat imao udes, ali nije tačno da je on bilo koga napao. Vozač iz drugog vozila je izašao i krenuo da napada mog brata. On je bio primoran da se brani. Moj brat se trenutno nalazi u bolnici u Užicu jer je imao potres mozga - rekao je Ivica Dragutinović.

Podsetimo, Ivica Dragutinović ove godine doživeo je pravu tragediju kada je ostao bez oca koji je izvršio samoubistvo.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Dragutinović

 

Bivši reprezentativac u dresu sa nacionalnim grbom odigrao je ukupno 50 utakmica. Za samostalnu Srbiju je nastupao 22 puta, za Srbiju i Crnu Goru u 19 navrata, dok je SR Jugoslaviju predstavljao devet puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading